F.A.Q.S. - Preguntes freqüents A continuació els expliquem com donar resposta als dubtes més freqüents a l'hora de navegar per la plataforma.Com donar-se d’alta a la plataforma?

Els usuaris es poden registrar seguint les indicacions de l’enllaç Fes-te membre. Han d’escollir tipus d’usuari: particular o centre (si el centre té contractada la plataforma). En el cas de professors han d’escollir centre i un cop dintre seleccionar Professor a “Tipus de registre”.El meu fill és usuari i jo em vull registrar com a pare o mare. Com ho haig de fer?

Han d’accedir a la plataforma amb els codis de l’estudiant. Un cop al perfil de l’alumne/a, al menú lateral esquerra clicar a “Serveis i compte dels pares” i donar-se d’alta / registrar-se com mostrem a la imatge següent:

A la part superior hi apareix l’opció per als pares que ja s’han registrat anteriorment. En el cas de voler canviar alguna dada han de posar-se en contacte amb Clica’t a través del correu electrònic contacte@clicat.eu.

Si ja està donat d’alta a Clica’t com a pare/mare o tutor només ha d’introduir el seu correu electrònic i la seva paraula de pas i automàticament el compte del fill/a quedarà vinculat al seu.

Si és la primera vegada que hi accedeix i no disposa d’un compte a Clica’t ha d’omplir el formulari per donar-se d’alta.

M'he registrat i no rebo el correu electrònic d'activació. Com puc entrar a la plataforma?

En alguns casos el correu pot trigar una mica a arribar per causes diverses. Si tenen restriccions al correu és possible que s’hagi redirigit automàticament a la carpeta d’SPAM o potser hagi quedat bloquejat i no hagi aconseguit arribar. En el primer cas, només fa falta acceptar el correu i traslladar-lo a la Safata d’entrada. En el segon, i en el cas de que el rebem, nosaltres els el reenviarem el més aviat possible. Si tot i així no el rep, posi’s en contacte a través del correu electrònic contacte@clicat.eu especificant l’adreça de correu del seu usuari i li enviarem un correu d’activació.No recordo la meva contrasenya i no rebo el correu de recuperació de contrasenya. Què puc fer?

En alguns casos el correu pot trigar una mica a arribar per causes diverses. Si tenen restriccions al correu és possible que s’hagi redirigit automàticament a la carpeta d’SPAM o potser hagi quedat bloquejat i no hagi aconseguit arribar. En el primer cas, només fa falta acceptar el correu i traslladar-lo a la Safata d’entrada. En el segon, i en el cas de que el rebem, nosaltres els el reenviarem el més aviat possible. Si tot i així no el rep, posi’s en contacte a través del correu electrònic contacte@clicat.eu especificant l’adreça de correu del seu usuari i li enviarem un correu d’activació.He tingut una incidència amb els meus exercicis. Com ho soluciono?

Malauradament, a vegades hi ha accidents. Si detectes algun error en un exercici concret, ja sigui de resolució o de contingut posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de suggeriments i informa’ns de la incidència. Intentarem resoldre-la tant aviat com sigui possible.Soc usuari de la plataforma però no sé com haig de navegar. Què faig?

Un cop has entrat a la plataforma, podràs veure que al teu menú lateral hi ha un manual en format PDF que pots descarregar i et mostrarà les diferents opcions que tens disponibles amb el teu usuari. Si tot i això alguna cosa no està del tot clara, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de l'adreça de correu de contacte@clicat.eu o els formularis de contacte disponibles de la plataforma.